Glatbane

Glatbane

Vores bane er bygget til uddannelse, testning og kørsel i et autentisk miljø. Her kan du teste din kørselsfærdigheder og din bils begrænsninger. Du kører med din egen bil med normale dæk ligesom ude på almindelig, offentlig vej. Du får derfor testet dig selv godt af og øvet forskellige manøvrer – så du bliver tryggere ved glatte veje fremover.

Vi kan alle komme ud i en situation i glat føre hvor bilen mister grebet og panikken kortvarigt indtræder inden dækkene igen får fat i underlaget. Men hvis du ved præcist hvordan du skal kontrollere bilen hvis den mister grebet, er du ikke alene mere sikker – du føler dig også langt mere tryg velvidende du har den viden og evnerne der skal til for at håndtere bilen. På vores glatbane har vi både privatpersoner der ønsker at opnå større tryghed når der køres om vinteren, køreskoler hvor elverne testes samt firma-arrangementer hvor der øves og konkurreres i manøvrering på det glatte underlag.

Bliv en mere sikker og bedre billist i glat føre

Kontakt os via formularen nedenfor eller ring til os og hør hvordan vi kan sammensætte en udfordrende dag på vores glatbane, hvor alle  efterfølgende vil være beredt og mere tryg ved kørsel i glat føre.

Ringknutstorp.dk Glatbane

12 + 3 =