+46 418-840 40 info@ringknutstorp.com

KONFERENCER

Hold konference i Skånes smukkeste naturområder med vandløb, skove og højderyg. Vi kan arrangere konferencer på op til 150 personer og kan tilbyde alt fra simpel forplejning til skræddersyede arrangementer med aktiveter, lækker forplejning og overnatning.

Besøg os

Midt i Skåne ligger Sveriges smukkeste og sjoveste racerbane i Söderås skønne natur. Ring Knutstorp er Sydsveriges centrum for racer- og motor-entusiasme og byder hvert år velkommen til tusindvis af besøgende, der kommer for at lære, teste deres kørefærdigheder og se Grand Racing.

En skræddersyet konference efter Jeres behov

Vi tilbyder en bred vifte af oplevelser og aktiviteter til at gøre din konference, kick-off eller fest så mindeværdig som muligt. Vores faciliteter er beliggende i Skånes smukkeste naturområder med vandløb, skove og den store højderyg. Store grønne områder giver dig mulighed for at tage en skøn gåtur i skoven eller en runde i joggingstierne efter en god frokost i restauranten.

Vores styrke er vores fleksibilitet. Vi kan tilbyde noget til enhver smag, størrelser og betingelser. Du kan f.eks. kombinere en træning i sikker kørsel på glatbanen eller racerkørsel på vores bane med en god frokost og lerdueskydning. Du kan også prøve kræfter i vores JEEP’s i det betagende terræn, der strækker sig rundt i hele området.